already good to know

Q&a

Hoe kan je mij beter leren kennen?

Op je liefdesfeest ben ik de hele dag dichtbij. Ik mag jouw mooie, bijzondere en emotionele momenten aanschouwen en vastleggen. Dat is best iets kwetsbaars op sommige momenten. Ik vind het daarom enorm belangrijk om jou en je loved one te leren kennen. Zo ben ik hopelijk niet alleen maar de fotograaf maar Talitha die jullie momenten vastlegt. 
Ik leer jullie daarom graag kennen tijdens een kennismakingsgesprek. Zo kunnen we kijken of wij een fijne match zijn om jullie liefdesfeest vast te leggen. 

Hoe zorg je dat alle mooie en emotionele momenten worden vastgelegd?

Je mag van mij verwachten dat ik op zoek ga naar intieme momentjes, details die met zorg en liefde zijn voorbereid en naar de fun en liefde tijdens de bruiloft of fotosessie.
Naast alle momenten die je samen beleefd met vrienden en familie, is het helemaal fijn om daar kort de tijd voor uit te trekken om dat vast te leggen. Ik leer jullie daarom graag kennen tijdens een kennismakingsgesprek. Zo kunnen we kijken of wij een fijne match zijn om jullie liefdesfeest vast te leggen. 

Help, ik hou niet van poseren. Hoe ga je hier mee om. 

You’re my girl bride to be! Het lijkt wat tegenstrijdig, maar ik voel mijzelf ook niet heel comfortabel voor de camera.
Tijdens de bruiloft of shoot laat ik jou en je loved ones daarom vooral je eigen gang gaan. Je bent dan op je mooist en dat straalt dan ook van de plaatjes af. So, don’t worry to much. Je bent prachtig en je mag gezien worden op alle plaatjes die ik van jou vastleg!

Werk je in Nederland of in Belgie?

Beide! Zowel in Nederland als in België mag ik mooie mensen ontmoeten en vastleggen. Maar heb je juist plannen om in het buitenland te trouwen of een familie of loveshoot te willen boeken, stuur mij dan even een berichtje. 

Kan ik ook een fotoalbum bestellen?

Oh yes! Jullie foto’s mogen gezien worden en in fijne albums geprint worden die decennia mee gaan. Na de bruiloft of fotosessie krijg je daarom altijd een online gallery van waaruit je jouw foto’s kan bestellen. 

Wij willen graag een familie of loveshoot boeken maar hoe kunnen we ons het best daarop voorbereiden? 

Een fotosessie samen met je loved one(s) is een investering. Het is daarom ook super om jullie net a little extra aan te kleden. Vind je het lastig hoe je zo’n fotosessie voorbereid? Ik mail je een fijne brochure met tips van kleding suggesties en meer. 


Wanneer mogen wij onze foto’s verwachten?

Met zorg bewerk ik de foto’s en lever ik de foto’s af binnen 6 weken. Familie en andere sessies mag je binnen 3 weken terug verwachten. 

Wat kan ik verwachten als je ziek is?

Gelukkig is het nog nooit gebeurd, maar het kan zo maar gebeuren dat ik door omstandigheden niet jullie dag kan fotograferen. Jullie mogen verwachten dat wanneer dat nodig is, er een professionele fotograaf mijn plekje komt innemen. 

Hoe kan ik een aanvraag doen voor een bruiloft of andere fotosessie? 

Je mag mij een berichtje via hier sturen of al een eerste call inplannen. Na deze eerste stap volgt the fun part van elkaar snel ontmoeten!

Mocht je vraag er niet tussen staan, stuur mij gerust een berichtje!

ONTVANG DE LAATSTE nieuwtjes!

let's get to know eachother

Thanks, You'll be added to our newsletter