Mijn grootste avontuur beleef ik al zes jaar aan de zijnde van mijn man en zijn wij ouders van twee boefjes van kids. Een fantastisch geluk dat mij uitdaagt om mijn dromen te leven.

Mijn geluk ligt in de kleine momenten die ik niet voor lief wil nemen. Ik geniet dan ook als bruidsfotograaf van echte en intieme momenten vastleggen.

Naast bewust in het moment willen leven, word ik blij van uren in de keuken staan, creatieve projectjes in huis en met mijn handen in de aarde. Ik droom dan ook wel van een big yard met uitzicht op de heuvels.
En over dromen gesproken, ik ben een echte dromer...

Lees heerlijk verder om meer te weten te komen over mij!

jij en ik houden van avonturen, mooie plekken ontdekken en dromen over de wereld mooier maken. 

hi beautiful,

nomaad

chocolate lover

home sweet home

probeert een pluktuin

zwak voor fijne boeken

introvert by heart

Ik ben bruidsfotograaf voor de koppels die samen het leven willen delen en hun beste ik elke dag opnieuw willen en durven geven aan elkaar. Met als kers op de taart de bruiloft als het ultieme liefdesfeest die ik met veel liefde vastleg! Hopend dat de plaatjes jullie elke keer weer mee terugnemen naar alle bijzondere momenten van jullie liefdesfeest. 

Als bruidsfotograaf wil ik graag dat het bruidspaar op hun bruiloft zich helemaal kan ontspannen over of hun dag wel goed wordt vastgelegd. Ik zoek naar de momenten die jullie missen en naar details waar liefde in is gestoken. Ik zou het een eer vinden om jouw/jullie verhaal te horen en vast te leggen! Plan een video call of neem contact op via het contactformulier. 

the marriage is greater than the wedding day

 i believe

GET IN TOUCH

& let's adventure

Laten we gezellig even bellen! We kunnen elkaar dan beter leren kennen. En jij kan mij alles vertellen over wat je op de planning hebt. Ik zie er naar uit om jou te leren kennen!